×

Svenskt hantverk

Jägarstekpanna Original

Denna produkt är vi särskilt stolta över.
Det är en kolstålspanna som tillverkats i Sverige sedan 1980-talet. Ursprungligen skapad för att passa den traditionella kolbullen. Idag sköts tillverkningen av jägarstekpannorna i vår egna fabrik i Ulricehamn.

Materialen kommer från svensk stålindustri där miljö och arbetsmiljöarbetet ligger i framkant. Kolstålet håller för riktigt höga temperaturer och ger en väldigt bra värmespridning. Slutligen ytbehandlas pannorna med vegetabilisk olja. Kolstål kan rosta i fuktig miljö, men med ett oljeytskikt förhindras detta.

Produkter av BioPlast

Våra produkter av Bioplast är helt växtbaserad.
De tillverkas av sockerrör och träfibrer som är 100% förnyelsebara material. Den har inga färgtillsatser utan har sin naturliga träbruna färg. Produkterna har samma egenskaper och är lika tåliga som vanlig plast. Dessa produkter tillverkas i Sverige.

Svensktillverkad plast

Stabilotherms plastkåsor och övriga plastprodukter tillverkas i Sverige. Plasten är fri från BPA och andra hälsofarliga ämnen. Godkänt för att komma i kontakt med livsmedel. Produkterna håller för hushållsdiskmaskin och är 100% återvinningsbara.

Följ oss på Instagram

Vi älskar att se när ni använder våra produkter. Tagga @stabilotherm och dela dina bilder med #stabilotherm så att vi och andra kan inspireras av dina bilder.