×

Efterrätts quesadillas

Antal portioner : 1

Du behöver:

3 st tortillabröd medium
2 msk naturell färskost, ex Philadelphia
5 msk krossad ananas, avrunnen
2 msk hallonsylt
1 dl färska hallon
1/2 msk smör
1/2 msk florsocker
2 tsk flytande honung eller sirap

En dubbel efterrätts quesadilla med färskost, ananas och hallon

Så här gör du:

  • Fördela färskost jämnt över två av bröden. Lägg krossad ananas ovanpå en av dem och bred ut till kanterna.
  • Lägg den andra färskostbelagda tortillan ovanpå ananasen, med färskostsidan nedåt. Bred ut sylten ovanpå den tortillan.
  • Hacka de färska hallonen och lägg dem ovanpå sylten. Täck med den tredje tortillan.
  • Hetta upp en stekpanna över den öppna elden och smält smöret. När den smält, lägg i den dubbla quesadillan och stek tills den fått färg på botten. Vänd den då försiktigt och stek så även den sidan får färg.
  • När båda sidorna fått färg lägger du quesadillan och delar den i fyra. Ringla sedan över lite honung eller sirap och pudra med florsocker. KLART!

Följ oss på Instagram

Vi älskar att se när ni använder våra produkter. Tagga @stabilotherm och dela dina bilder med #stabilotherm så att vi och andra kan inspireras av dina bilder.