×

Insamling och bearbetning av personuppgifter

Personuppgiftsansvarig är Pergite Outdoor AB, 556245-4818, Maskinvägen 6C, 523 38 Ulricehamn, 0321-775850, kundservice@pergiteoutdoor.se

Vi följer gällande dataskyddslagstiftning och övriga tillämpliga regelverk vid behandling och bearbetning av personuppgifter.

Personuppgifterna samlas in och behandlas i syfte att administrera den åtgärd som du har begärt, eller enligt vad som krävs enligt lag, och lagras inte längre än den tid som krävs för att fullgöra detta syfte. Utöver det kan dina uppgifter användas i det syfte att:

Säkerhet

Vi är angelägna om att dina personuppgifter behandlas säkert. Vi tillämpar de tekniska och organisatoriska åtgärder som krävs för att skydda de personuppgifter vi behandlar enligt gällande dataskyddslagstiftning.

Kakor (cookies)

För att ge dig som besökare en bättre upplevelse av vår webbplats använder vi kakor. En kaka är en liten textfil som lagras på din dator och som innehåller information. Om du inte vill ha några kakor kan du ställa in detta i din webbläsare. En sådan inställning kan innebära att vissa funktioner på webbplatsen inte kommer att fungera. Ytterligare information om kakor finns på Post- och telestyrelsens webbplats, www.pts.se.

Delning av data till tredje part

Google Analytics & Google Tag manager (webbanalys)

Vår webbsida använder Google Analytics och Google Tag Manager.

Med Google Analytics analyseras din användning av vår webbplats. Informationen som samlas in är anonym och kan inte härledas till dig som person. Informationen som samlas in av kan vara information om vilka sidor på vår webbplats som du besökt, din typ av webbläsare, dina språkinställningar, ditt operativsystem, din skärmupplösning  mm. Informationen används endast i syfte att förbättra vårt erbjudande/tjänst.

Personuppgiftsombud:

Pergite Outdoor AB
VD
Maskinvägen 6C
523 38 Ulricehamn
0321-775850
kundservice@pergiteoutdoor.se

Vi förbehåller oss rätten att göra ändringar vid behov.

Follow us on Instagram

We love to see when you use our products. Tag @stabilotherm and share your photos with #stabilotherm so that we and others can be inspired by your photos.